Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoș” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, București

 

Universitatea Româno-Americană, Bucuresti, a fost, în perioada 20-21.10.2022, gazda noastră în cadrul proiectului “Interferențe culturale asiatice”.
📚În prima zi a vizitei, delegația scolii noastre a avut parte de o primire prietenoasă, de un tur al campusului universității, precum și de prezentarea de către studenții străini a oportunităților de studiu pentru viitorii absolvenți de liceu.
📚În Sala Senatului, în cadrul unei ceremonii de bun venit, și elevii noștri le-au prezentat gazdelor elemente specifice culturii tradiționale sătmărene.

 

📚A doua zi a vizitei la Universitatea Româno-Americană în cadrul proiectului “Interferențe culturale asiatice” a fost bogată în activități inedite. Elevii noștri au avut oportunitatea de a participa la ateliere de muzică tradițională – TAIKO (tobe tradiționale japoneze), au îmbrăcat YUKATA( port tradițional japonez) respectând întocmai tehnica de îmbrăcare, au experimentat caligrafia coreeană, dansul k-pop, tehnica origami, și au degustat mâncare și ceai coreean.
📚A fost o experiență nemaipomenită care a stârnit curiozitatea si interesul pentru aprofundarea culturii asiatice.
Pentru toate acestea mulțumim dlui director al Departamentului de Studii Asiatice, Șerban Georgescu , precum și colaboratorilor săi.
  
       
Previous Rezultate selecție dosare concurs muncitor

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.

Creat de ottoweb