Lansarea firmelor de exercițiu 2023-2024

“Lansare spre viitor”
Elevii claselor a XI-a au desfășurat azi, activitatea de lansare a firmelor de exercițiu, “Lansare spre viitor”.
🟢Scopul acestui proiect constă în dezvoltarea spiritului antreprenorial, prin punerea în practică a unei idei de afacere și familiarizarea elevilor cu principalele activități desfășurate în cadrul unei întreprinderi.
🟢Au fost lansate 5 firme de exercițiu, fiecare având câte un obiect diferit de activitate.
🟢Fiecare firmă și-a prezentat activitatea prin realizarea unui stand și a diferitelor materiale promoționale, confecționate de către ei în cadrul orelor de firmă de exercițiu.
🟢 Firma de exercițiu este o metodă didactică modernă și interactivă de succes, care are drept scop dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor prin simularea proceselor interne din cadrul unei firme reale.
🟢 O astfel de firmă își desfășoară activitatea într-un laborator școlar, unde elevii învață practic cum să conceapă şi să conducă o afacere. Sunt simulate operațiuni pe care întreprinzătorii din mediul real de afaceri le desfășoară în mod curent, de la elaborarea unui business-plan până la cele de producție, marketing, resurse umane, contabilitate și management.
👏 Felicitări tuturor firmelor participante!
     
Previous Cercul pedagogic al profesorilor de educație tehnologică și module de specialitate din aria curriculară TEHNOLOGII

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.

Creat de ottoweb