Un secol de învățământ economic sătmărean – La mulți ani, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș”!

6 Octombrie-Gala Centenar
✨Un secol de învățământ economic sătmărean
💯Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” este un LICEU CENTENAR, un titlu de noblețe care reprezintă o mândrie, dar și o responsabilitate.
💯Am celebrat azi un veac de școală economică sătmăreană, un traseu început de profesorul Gheorghe Dragoș, cel care a înființat, în 1923, Școala Comercială Superioară, și continuat de alți profesori dedicați, alături de generații de elevi.
💯Clădirile au rostul lor, au valoarea și farmecul lor, dar sufletele contează cel mai mult. De aceea, am avut alături de noi la GALA CENTENAR a Colegiului Economic “Gheorghe Dragoș” oficialități, foști profesori și absolvenți, colectivul actual al colegiului, alți invitați, tuturor le mulțumim pentru că ne-au onorat cu prezența.
💯 Colegiul Economic este privilegiat prin păstrarea unei neprețuite legături cu trecutul datorită nepoatei profesorului Gheorghe Dragoș, prof. univ. dr. Clara-Liliana Dragoș care face eforturi deosebite pentru menținerea vie a memoriei acestuia, fiind alături de elevii noștri prin gesturi remarcabile, și azi alături de noi la un secol de învățământ economic sătmărean.
La mulți ani, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș”!
           
Previous Acțiunea de ecologizare de pe malul Someșului organizată de Ziua Mondială a Curățeniei

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate.

Creat de ottoweb